om-norrgardet

Nyårsafton 2014 invigdes Norrgärdet Restaurang & Pub med en härlig à la cartemiddag för 48 förväntansfulla gäster. Per och Ellinor Ekberg som äger gården Norrgärdet, förverkligade en restaurangdröm efter att ha drivit bageri- och caféverksamhet inne i Norrtälje i över 10 år samt haft sin egen gårdsbutik på hemmaplan.

Idén att rensa upp Maskinhallen på gården ledde till att den sedan tidigare inköpta pizzaugnen kom fram ur gömmorna. Ugnen blev starten och hjärtat i restaurangverksamheten. Vi byggde till restaurangdelen med plats för 30-35 personer.

Sommaren 2018 slog alla rekord med c a 140 gäster dagligen och numera finns även ett trevligt sommaruterum för att rymma alla besökare. Många är de gäster som gärna åkt en extra lång väg för att äta våra fantastiska pizzor från vedeldad stenugn eller bara njuta av en öl, vin i baren eller en svalkande glass. Här serveras även glutenfria pizzor som är minst lika goda som de ordinarie, samtliga varianter med tunn knaprig botten och generöst med goda pålägg.

Norrgärdet Jukebox